Kategori Semasa/Laporan Sidang Parlimen

Disyaki denggi Syamsul nikah di hospital?

4 MAC: Akibat disyaki menghidap demam denggi, pengarah filem dan pelakon Syamsul Yusof, 30 kini ditahan di Pusat Perubatan Gleneagles, Ampang.

Ibunya, Datin Patimah Ismail berkata, dia membawa Syamsul ke hospital pagi Selasa selepas mengadu sakit kepala dan demam teruk sejak dua hari lalu.

Patimah memberitahu, Syamsul sempat berjenaka mungkin akan bernikah di hospital jika keadaannya masih belum sihat pada hari pernikahannya yang bakal berlangsung 8 Mac ini.

syamsul yusuf dan puteri farah 1“Saya bawa Syamsul ke hospital pagi tadi lepas dia mengadu sakit kepala dan suhu badan dia sangat panas.

“Pada mulanya saya ingat hanya demam biasa sahaja, tapi bila sudah dua hari demamnya semakin teruk, saya terus bawa dia ke hospital dan doktor syak ia mungkin demam denggi,” katanya seperti dilaporkan portal berita mStar Online, Selasa.

Tambah Patimah, buat masa ini doktor masih lagi membuat pemeriksaan lanjut selepas mengambil contoh darah anak lelakinya itu untuk mengetahui penyakit sebenar.

“Setakat ini doktor masih belum buat pengesahan rasmi tentang penyakit ini dan baru sahaja ambil darah untuk pemeriksaan lanjut.

“Syamsul juga ada berseloroh untuk bernikah di hospital jika keadaan belum sihat menjelang hari pernikahannya nanti,” ujarnya.

Patimah turut meminta peminat turut mendoakan agar kesihatan anaknya kembali pulih secepat mungkin.

Syamsul Yusof dan tunangnya, Puteri Sarah Liyana dirancang akan bernikah pada 8 Mac ini di masjid Sri Damansara di sini pada pukul 10 pagi.

Tahap denggi di Selangor dilaporkan serius kerana jumlah kes meningkat sehingga kira-kira 263 peratus.-bnbbc.my

Share This:

ShareBerita Bertarikh pada 4 March 2014 5:00 pm

UTAMA PENAFIAN HUBUNGI KAMI WEBMAIL


HAK CIPTA TERPELIHARA © 2013 - 2016 BARISAN NASIONAL BACKBENCHERS COUNCIL

[ Log in ]

%d bloggers like this: